Image

Winter Wissel Weken

U aan de koffie. Wij aan het werk!

Tijdens onze Winter Wissel Weken kunt u voordelig uw zomerwielen laten vervangen door winterwielen.

Winterbanden zijn ook in Nederland essentieel voor uw veiligheid. Winterbanden hebben een andere samenstelling van het rubber, waardoor grip op de weg, voertuigcontrole en comfort aanzienlijk toenemen. Zelfs in de vaak zachte winters in Nederland.

Bij Van Leeuwen weten wij dit als geen ander. Daarom houden wij in november de Winter Wissel Weken. De hele maand wisselen wij uw zomerwielen voor winterwielen voor een gereduceerd tarief. In combinatie met een APK keuring is de korting nog hoger.

Winterbanden

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. Hiervoor gelden andere, maar eveneens voordelige tarieven.

Winterwielenset

Ook voor een complete winterwielenset kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag over de beste opties voor uw auto. We houden rekening met diverse factoren en omstandigheden.

Wist u dat: Het handig is om een kleiner en smaller wiel te kiezen als u op wintersport gaat. U kunt dan makkelijker ruimte vrijmaken voor sneeuwkettingen.

Voorwaarden

Tijdens deze actie wisselen wij complete sets wielen. Uitbalanceren en uitlijnen is uiteraard mogelijk maar zit niet bij de actieprijs inbegrepen. U bent zelf verantwoordelijk voor de staat van uw banden. Gelukkig zijn onze monteurs scherp en zullen ze u op de hoogte stellen als ze twijfelen aan de kwaliteit van uw banden.

  Voordelen van winterwielen

  • Betere grip omdat de rubbersamenstelling zo is aangepast dat deze zachter blijft bij koude temperaturen. De winterbanden geven daarom meer grip, controle en comfort.
  • Met winterwielen minder montagetijd omdat het vervangen van een wiel minder tijd kost dan het vervangen van een band. Er hoeft dan ook niet opnieuw te worden uitgebalanceerd en uitgelijnd.
  • Minder slijtage. omdat bij het vervangen van een band altijd een grotere kans bestaat op beschadigingen en slijtage dan bij het vervangen van de wielen in zijn geheel.
  • In duitsland is de winterband verplicht.Zodra zich winterse omstandigheden zoals sneeuw en ijzel voordoen mag u in Duitsland niet meer rijden met zomerbanden. In het ergste geval wordt het ontbreken van winterbanden gezien als grove nalatigheid.

  Image