Bij Van Leeuwen Automotive kunnen wij u van A tot Z ondersteunen!

  • Van Leeuwen Auto’s Assen: Voor verkoop van occasions
  • Van Leeuwen Auto’s Emmen: Voor verkoop van occasions, onderhoud en APK
  • Van Leeuwen Auto Onderdelen: Voor tweedehands onderdelen
  • Van Leeuwen Velgherstel: Voor herstel van alle soorten velgen
  • Van Leeuwen Autoschade: Voor al uw ruit-, lak- en carroserieherstel

Occasions

Bij ons kunt u altijd terecht voor scherp geprijsde occasions. We hebben een snel wisselende voorraad met auto’s voor ieder budget. Tijdens het aankooptraject luisteren wij naar uw wensen. Of het nu gaat om garantie, financial lease of aanschaf van extra accessoires, wij hebben alle specialismen in huis om uw verwachtingen te overtreffen.

APK KEURINGEN


Voor een snelle en vakkundige APK keuring rijdt u langs Van Leeuwen auto’s.

Iedere auto moet veilig de weg op kunnen. Daarom is een periodieke APK wettelijk verplicht. Bij de APK wordt onderzocht of uw auto aan de minimale veiligheids- en milieueisen voldoet. Mocht er bij de keuring blijken dat er reparaties nodig zijn, dan laten we dit direct en vooraf aan u weten. Zo beslist u zelf over de eventuele extra kosten die een APK met zich mee kan brengen.
 

Airco onderhoud


Uw airco zorgt ervoor dat u ontspannen, comfortabel én veilig auto kunt rijden. Gedurende de zomer houdt deze uw auto koel en in de winter voorkomt de airco dat de ruiten beslaan, zodat u voldoende zicht blijft houden.

Maar ook uw airco heeft onderhoud nodig om optimaal te blijven werken. Zelfs een goed werkende airco verliest per jaar zo'n acht tot tien procent koudemiddel per jaar. Na enkele jaren zult u merken dat de koelcapaciteit van uw airco minder wordt. Een tekort aan koudemiddel kan daarnaast de compressor van de airco beschadigen.

Maak daarom tijdig een afspraak om uw airco door ons te laten controleren. Onze monteurs zorgen ervoor dat deze in optimale conditie blijft. Zo voorkomt u dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen, geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts kunnen veroorzaken.

SCHADEHERSTEL


Als de schade claimen bij uw verzekeraar de beste optie is, dan verzorgen wij voor u de volledige afhandeling. We werken samen met uw verzekeraar, hun volmachten en tussenpersonen en coördineren de volledige reparatie.

In het geval dat u de reparatie zelf gaat betalen, zijn wij er ons van bewust dat de kosten een belangrijke factor zijn. Samen bekijken we uw oorspronkelijke reparatieplan en adviseren opties die u geld besparen, waarbij u ervan verzekerd kan zijn dat we geen concessies doen aan kwaliteit en veiligheid.