OverVan Leeuwen Auto’s

Betrouwbaarheid

Onze slogan is niet voor niets: betrouwbaar rijplezier! Wij streven altijd naar de beste kwaliteit en streven continue naar verbetering. Stil staan is achteruit gaan, ook als het over betrouwbaarheid gaat. Door te zeggen wat wij doen en te doen wat wij zeggen, weet u altijd waar u aan toe bent.
Service&transparantie

Onze Service

Wanneer het nu gaat om normaal onderhoud, een spoedreparatie of het halen en terugbrengen van auto’s, u kunt altijd op ons rekenen. Het gebeurt meer dan eens dat wij buiten openingstijden reparaties uitvoeren om aan de wensen van onze klant te voldoen. Ook halen wij de auto’s bij u op en brengen deze na reparatie terug. Alle reparaties, onderhoud of poetswerkzaamheden kunnen door ons team van specialisten worden uitgevoerd. U bent bij ons dus altijd aan het juiste adres.

Transparantie

Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. Wij geven voor reparatie een helder beeld van de kosten en bieden eventueel alternatieven aan. Komen wij onverwachte zaken tegen tijdens de reparatie? Dan nemen we altijd eerst contact met u op voordat wij overgaan tot reparatie. Zo komt komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Onze krachtzijn onze mensen

Theo van Leeuwen – Mede-eigenaar
Dave van Leeuwen – Mede-eigenaar
Marten van Leeuwen – Mede-eigenaar
Danny Blomsma – Verkoper
Ilse Jochems – Boekhouder